Bra E handelsplattformar

När man är på jakt efter en bra E handelsplattform finns det en del saker att tänka på. Vilket behov har ni? Hur mycket tid är ni villiga att lägga ner? Är ni ute efter en Saas-lösning? Frågorna är många och målet med E handelsplattformen är att de ska passa era behov.

Fundera kring vad som är viktigt för er. Man vill kunna växa med sin plattform och att den ska vara skalbar. Marknaden för E handelsplattformar har växt explosionsartat de senaste åren. Idag är de enklare än någonsin att komma i gång med sin E handel.

För att underlätta processen har vi listat några bra E handelsplattformar som är värda att titta lite extra på.

En lista på bra E handelsplattformar

Starweb – Denna E handelsplattform passar det som söker en komplett leverantör. De erbjuder bland annat skalbarhet, automatisk funktionalitet, kundsegmentering samt merförsäljning.

Quickbutik – En E handelsplattform som förenklar och snabbar företagets e handel. De erbjuder funktioner som butiksmallar och CMC verktyg som ger er möjligheten att fokusera på tillväxt.

Wix – Wix passar bra för mindre företag, de som snabbt och enkelt vill utveckla sin e handel. De erbjuder funktioner som sökordoptimering, API och externa marknadsplatser.

Shopify – Riktar in sig på små och medelstora bolag som är i behov av en lättanvänd E handelsplattform. Man får funktioner som sökordoptimering och kundsegmentering bland mycket annat!

Askås – Passar perfekt för mindre och större bolag. De erbjuder sökordoptimering och koppling till externa marknadsplatser som CDON, Amazon och så vidare. Dessutom är deras system perfekta att integreras med företagssystemet.